Allround lasser/ijzerwerker!!

lasser/ijzerwerker

Regio:                                                  Zuid-Holland

Aantal uur:                                         40 uur (overwerk mogelijk)

Vakgebied:                                        Containerbouw/reparatie

Opleidingsniveau:                             LBO / VMBO / MBO

 

Wie zoeken wij?
Voor een goede relatie zoeken wij een allround lasser (CO2)/ijzerwerker (on-gecertificeerd). Jij voert werkzaamheden uit ten behoeve van reparaties aan bestaande containers.  Je voert werkzaamheden uit zoals las- en snijwerkzaamheden, slijpen, boren, branden en vervangen van plaatwerk. Je werkt buiten (op locatie) onder de leiding van de voorman.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan in de reparatie van containers en bent bereidt tot overwerken als dit nodig is. Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding, bij voorkeur heb je een  rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met dun plaatmateriaal, geen problemen met vies werk en je bent in het bezit van de benodigde pbm's. Een VCA-B certificaat is een pré.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL