Bankwerker scheepsbouw

Bankwerkers scheepsbouw

Regio:                                                  Zuid – Holland

Aantal uur:                                          40 uur (ook ploegendiensten/overwerk mogelijk)

Vakgebied:                                          Scheepsbouw

Opleidingsniveau:                               LBO / VMBO

 

Wie zoeken wij?

Voor één van onze opdrachtgevers zoeken wij, voor een lange periode, ervaren en zelfstandige bankwerkers. Je voert werkzaamheden uit ten behoeve van de scheepsbouw voor binnenvaartschepen en vrachtschepen. Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, monteren en afstellen van werktuigbouwkundige componenten zoals, motoren, generatoren en schakelkasten.

Aan de hand van de scheepstekening voer je de werkzaamheden geheel zelfstandig uit. Assemblagewerkzaamheden zoals: (de) monteren, uitlijnen, uitmeten, richten, controleren en inbedrijfstellen. Tevens kun je lassen, boren, kotteren, slijpen, branden, ponsen en snijden en kan het voorkomen dat je diverse machines moet in – en afstellen.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als bankwerker binnen de scheepsbouw en overwerken/ploegendienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb je een geldig VCA-B, rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens heb je kennis van pneumatiek hydrauliek.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
 

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL