Calculator constructie- en containerbouw

Regio: Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:  40 uur (overwerk mogelijk) 

Vakgebied:Constructiebouw/Containerbouw 

Opleidingsniveau: MBO+/HBO

Wie zoeken wij?

Als calculator voer je zelfstandig kostenbegrotingen uit voor industriële geluidsisolerende voorzieningen zoals omkastingen, (offshore)containers op maat, ventilatiesystemen en uitlaatgeluiddempers op basis van tekeningen, bestekken of werkomschrijvingen. Je zult ook MJOP’s (meer jaren onderhoudsplan) moeten opstellen, berekenen van de benodigde materialen, onderdelen en installaties alsmede het opvragen van offertes hiervoor en voer je nacalculaties uit.

Jij hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding, richting WTB of vergelijkbare opleiding. Je bent nauwkeurig, werkt systematisch en bent goed met cijfers en heb je kennis van de materialen en producten binnen de (offshore) branche. Je bent op de hoogte van de regels en wetgeving en de diverse geldende normen. Uiteraard kun je zelfstandig werken en ben je sociaal en commutatief sterk. Je houdt van afwisseling,  bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om een eigen netwerk te onderhouden en te bedienen. Oftewel jij bent instaat om ideeën helemaal uit te werken op papier rekening houdend met de wensen van de klant.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als calculator, je bent stressbestendig en kunt meerdere projecten tegelijktijdig aan. Bij voorkeur heb je een geldig rijbewijs B, eigen vervoer en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend.

Het bedrijf waar je te werk wordt gesteld?

Onze opdrachtgeveris een metaalconstructiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, engineeren, fabriceren en installeren van industriële geluidsisolerende voorzieningen zoals omkastingen, (offshore)containers op maat, ventilatiesystemen en uitlaatgeluiddempers.
Naast de levering van deze producten, bouwen ze ook turn-key generatorsets, pompsets, hydraulische powerpacks, bentonietpompen op skids en in containers en omkastingen.

Deze maatwerkproducten worden wereldwijd toegepast voor diverse installaties zoals pompen, koelunits, generatoren, hydraulische power-packs, ship motion control systems, bentonietmixers, brandblussystemen, recycle-units, no-break installaties, warmte-kracht units, etc.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar info@FlexDeployment.nl of bel naar
085–040 86 80 / 06–57 83 20 15.

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL