Constructiewerkers/bouwers

Regio: Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:40 uur (overwerk mogelijk) 

Vakgebied:Constructie- en containerbouw

Opleidingsniveau: LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?

Als constructiewerker/bouwer/ijzerwerker voer je zelfstandig werkzaamheden uit op gebied van samenstellen van verschillende soorten constructies vanaf tekening. Je voert montagewerkzaamheden uit zoals las- en snijwerkzaamheden, slijpen, boren, branden en ponsen. Je doet dit volgens de opgestelde procedures en richtlijnen. Je werkt onder de leiding van de werkplaatschef of voorman. 

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als constructiewerker en bent bereidt tot overwerken als dit nodig is. Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding, bij voorkeur heb je een  rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met dun plaatmateriaal, maar ook met zware constructies. Je bent in het bezit van de benodigde pbm's.

Het bedrijf waar je te werk wordt gesteld?

Onze opdrachtgeveris een metaalconstructiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, engineeren, fabriceren en installeren van industriële geluidsisolerende voorzieningen zoals omkastingen, (offshore)containers op maat, ventilatiesystemen en uitlaatgeluiddempers.
Naast de levering van deze producten, bouwen ze ook turn-key generatorsets, pompsets, hydraulische powerpacks, bentonietpompen op skids en in containers en omkastingen.
Deze maatwerkproducten worden wereldwijd toegepast voor diverse installaties zoals pompen, koelunits, generatoren, hydraulische power-packs, ship motion control systems, bentonietmixers, brandblussystemen, recycle-units, no-break installaties, warmte-kracht units, etc.


Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL