Gecertificeerde lassers

Regio:                                 Zuid – Holland, Gelderland, Utrecht en Noord – Brabant

Aantal uur:                          40 uur (ook ploegendiensten/overwerk mogelijk) 

Vakgebied:                          Containerbouw/scheepsbouw/jachtbouw/constructiebouw

Opleidingsniveau:              LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?

Je voert als ervaren lasser laswerkzaamheden uit volgens diverse specificaties (tekeningen of keuringseisen). Je last met bijvoorbeeld GMAW (135/138), FCAW(136/138). SMAW(111) of TIG(141) of wisselt hierin af als er verschillende materialen gebruikt worden zoals staal, rvs, aluminium of duplex.
Je bent bekend met het bewerken van lasnaden en lasverbindingen en heb je kennis van lassymbolen en posities. Deze werkzaamheden voer je uit ten behoeve van de reparatie of nieuwbouw van onderdelen aan schepen, jachten en/of constructies
. Je bent zelfstandig en in het bezit van een eigen lashelm en overige pbm's.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als lasser en overwerken/ploegendienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb jij een geldig VCA-B of Vol certificaat, rijbewijs B met eigen vervoer en beheerst je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van één of meerdere lascertificaten zoals GMAW (135/138), FCAW(136/138). SMAW(111) of TIG(141), in de posities tot en met PG/HL-045 of 5G/6G posities. Je hebt ervaring met pijplassen of constructielassen en jouw certificaten doorgestempeld bij de laatste opdracht.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL