Gecertificeerde lassers GMAW/FCAW

Regio:                             Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:                      40 uur (overwerk mogelijk) 

Vakgebied:                       Constructiebouw/containerbouw

Opleidingsniveau:            LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?

Je voert als ervaren lasser bij onze opdrachtgever laswerkzaamheden uit volgens diverse specificaties (tekeningen of keuringseisen). Je last met lasproces 136/138 (GMAW/FCAW)  met posities PA, PF en PC. 
Je bent bekend met het bewerken van lasnaden of lasverbindingen en hebt kennis van lassymbolen en posities. Deze werkzaamheden voer je uit ten behoeve van de reparatie of nieuwbouw van onderdelen aan containers. Je bent zelfstandig en in het bezit van een eigen lashelm en overige pbm's.


Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als lasser en overwerken/ploegendienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb je een rijbewijs B,  eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van één of meerdere doorgestempelde lascertificaten 136/138 met posities PA, PF en PC oftewel lassen onder de hand en horizontaal/verticaal lassen vanuit de zij.

Het bedrijf waar je te werk wordt gesteld?

Onze opdrachtgeveris een metaalconstructiebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, engineeren, fabriceren en installeren van industriële geluidsisolerende voorzieningen zoals omkastingen, (offshore)containers op maat, ventilatiesystemen en uitlaatgeluiddempers.
Naast de levering van deze producten, bouwen ze ook turn-key generatorsets, pompsets, hydraulische powerpacks, bentonietpompen op skids en in containers en omkastingen.
Deze maatwerkproducten worden wereldwijd toegepast voor diverse installaties zoals pompen, koelunits, generatoren, hydraulische power-packs, ship motion control systems, bentonietmixers, brandblussystemen, recycle-units, no-break installaties, warmte-kracht units, etc.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL