Onderhoudsschilders

Ervaren onderhoudsschilder

Regio:                                                  Zuid–Holland, Gelderland

Aantal uur:                                        40 uur (overwerk mogelijk)

Vakgebied:                                        Utiliteitbouw / onderhoud

Opleidingsniveau:                          LBO / VMBO / MBO

 

Wie zoeken wij?
Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar schilders voor het onderhoud bij particulieren.
Jij bedient onze particulieren klanten en zorgt ervoor, eventueel samen met een collega’s, dat de klus zo goed en snel mogelijk wordt afgerond. De functie betreft het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld deuren, kozijnen, muren en plafonds.
Aan het eind van de dag laat je jou werkplek netjes achter.

Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan als zelfstandig onderhoudsschilder. Je bent in het bezit van een rijbewijs B met eigen vervoer, een geldig VCA-B certificaat en eigen handgereedschap, werkbroek en veiligheidsschoenen. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed. Je bent representatief, klantvriendelijk en  hebt een dienstverlenende houding voor de juiste omgang met particulieren.

 

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL