Pijpfitters

Regio: Zuid–Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant

Aantal uur: 40 uur (ook ploegendiensten/overwerk mogelijk) 

Vakgebied: Scheepsbouw / industrie

Opleidingsniveau: LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?

Als zelfstandig en ervaren 1e pijpfitterkun jij aan de hand van isometrische tekeningen, werkopdrachten en inmeten kwalitatief goed fitwerk afleveren.  Je hebt ervaring opgedaan binnen de scheepsbouw of de industrie. Je hebt ervaring met dik en/of dunwandig leidingwerk groot en klein leidingwerk fitten. Het buigen van leidingen, machinaal of handmatig, is voor jouw geen probleem evenals hechten met voornamelijk TIG. Je hebt gewerkt met rvs en staal en wellicht andere materialen zoals kunststof.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als 1e pijpfitter en overwerken/ploegendienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb jij een geldig VCA-B of Vol certificaat, eventueel een flenscertificaat, rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens heb je een metaaltechniek diploma dan wel een gelijkwaardig opleidingsniveau en technische affiniteit.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL