Samensteller/lasser

Regio: Zuid–Holland

Aantal uur: 40 uur (ploegendiensten/overwerk mogelijk) 

Vakgebied: Metaalbewerking 

Opleidingsniveau: LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?

Voor een relatie zoeken wijsamensteller/lasser (ongecertificeerd). Jij voert werkzaamheden uit ten behoeve van de metaalbewerking  van lasersnijwerk, halffabricaten en/of eindproducten van staal, RVS of aluminium.
De werkzaamheden bestaan uit lasersnijden, insert-klinken, kanten, zagen , walsen, boren, knippen, draaien, lassen, draadtappen, assembleren en conserveren, aan de hand van samenstellingstekeningen. Je hebt ervaring opgedaan met staal, rvs of aluminium. 

Bij voorkeur heb je een geldig VCA-B , rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens heb je een metaaltechniek diploma dan wel een gelijkwaardig opleidingsniveau en technische affiniteit. Fysiek kun jij deze job aan, je hebt ervaring met de materialen en liefst ook in de branche.

Het bedrijf?

Onze relatieis een metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid en modern machinepark. Zij proberen zo veel mogelijk bij te blijven met de nieuwste en meeste moderne machines en technologieën voor lasersnijwerk, halffabricaten en/of eindproducten.
Lasersnijden, insert-klinken, kanten, zagen, walsen, boren, knippen, draaien, lassen, draadtappen, assembleren en conserveren zijn de voorkomende werkzaamheden. De materialen zijn van staal, rvs of aluminium.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar info@FlexDeployment.nl of bel naar
085–040 86 80/06–57 83 20 15.
Ga naar
www.FlexDeployment.nl voor meer informatie en al onze vacatures. 

 

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL