Servicemonteurs E en/of W

Servicemonteurs E en/of W

Regio:                                                  Zuid–Holland en Gelderland

Aantal uur:                                          40 uur (ook storingsdienst)

Vakgebied:                                          Utiliteit / Installatietechniek

Opleidingsniveau:                               VMBO

Wie zoeken wij?
Voor een goede relatie zoeken wij meerdere (hulp of hoofd) servicemonteurs E en/of W.
De werkzaamheden bestaan uit: het effectief en zelfstandig opsporen van storingsoorzaken en het verhelpen van alle voorkomende storingen aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties en hierover adequaat te communiceren aan de klanten. Tevens het effectief en zelfstandig verrichten van servicewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties.

Controleren van de staat van het onderhoud en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en inspecties aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties behoren ook tot de werkzaamheden. Tot slot het draaien van storingsdiensten zowel ’s avonds als in het weekend en tijdens vakantieperiodes.

Je bent in het bezit van vmbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur opgedaan. Je hebt een geldig VCA-B certificaat, een rijbewijs met eigen vervoer en een verzorgde uitstraling. Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

 

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL