Vrachtwagenchauffeurs buitenland

Vrachtwagenchauffeurs buitenland

Regio:                                                  Heel Europa
Aantal uur:                                        Werktijden zijn variabel
Opleidingsniveau:                             VMBO / MBO


Wie zoeken wij?
Als zelfstandig werkende vrachtwagenchauffeur vervoer jij verschillende producten van de productielocatie naar bijvoorbeeld distributiecentra, groothandels of winkels binnen Europa.  
Je laadt en loost zelfstandig op locatie met (indien aanwezig in vrachtwagen) een elektrische pompwagen. Werktijden zijn variabel waardoor wij een flexibele houding en bereid barheid verlangen. Je bent de gehele week van huis en thuis is dit geen probleem voor je.

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE, chauffeurskaart en jouw code 95 is geldig. Je hebt meerdere ervaring als internationaal vrachtwagenchauffeur. Bij voorkeur heb je een geldig VCA-B, rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens heb je een klantgerichte en dienstverlenende instelling en ben je flexibel om over te werken of in het weekend. Je houdt contact met jouw collega’s op kantoor en neemt met hen de planning door.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!


Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

 

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL