Werkvoorbereiders en tekenaars

Regio: Zuid – Holland, Gelderland, Utrecht en Noord – Brabant

Aantal uur: 40 uur

Vakgebied: Containerbouw/constructiebouw

Opleidingsniveau: MBO+/HBO

Wie zoeken wij?

Als tekenaar/werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor het maken van detail- en constructietekeningen. Te denken valt aan: samenstellingstekeningen, detailtekeningen, revisietekeningen en schema’s. Dit alles met oog voor kwaliteit. Verder ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en documentatie. Daarnaast ondersteun je de technisch projectleider door contacten te onderhouden met diverse interne- en externe partijen. Tevens verzorg je tekenwerk vanaf de eerste schets tot aan de as built tekeningen, na aflevering aan de klant.

Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting WTB of vergelijkbare ervaring. Je beschikt over ruime ervaring met 2D en 3D tekenpakketten zoals SolidWorks, Inventor, Tekla of CAD en ben je bekend met materialen en producten binnen de metaalbranche. Uiteraard kun jij zelfstandig, doelgericht en efficiënt werken. Je houdt van afwisseling en bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om een eigen netwerk te onderhouden en te bedienen. Oftewel jij bent instaat om een concept van papier uit te werken naar een concrete situatie.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider / tekenaar en je bent flexibel ingesteld. Bij voorkeur heb jij een geldig rijbewijs B, eigen vervoer en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?

FlexDeployment is een nieuw en fris personeelsbemiddelingsbureau actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven in Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord–Brabant een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers. De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten.  

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Je salaris is afhankelijk van ervaring, opleiding en leeftijd. Wij betalen jou een marktconform salaris, blijven je begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat het om jou als persoon, de juiste persoon op de juiste plek, waar jij je goed voelt. Communicatie, zelfstandigheid en flexibiliteit zijn voor jou net zo belangrijk als voor ons!

Contact opnemen met ons?

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?

NEEM CONTACT OP MET
INFO@FLEXDEPLOYMENT.NL