Electromonteur utiliteit / installatie

Regio:                                                        Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:                                                40 uur (overwerk mogelijk)                                      

Vakgebied:                                                Utiliteit / Installatietechniek                                                                

Opleidingsniveau:                                     LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?
Voor meerdere opdrachtgevers zoeken wij ervaren Electromonteurs/installatiemonteurs met ervaring binnen de utiliteit. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden zoals: het installeren van kabelgoot-draagsystemen met bekabeling, verdeelinrichtingen en verlichting. Ook het testen, inregelen en bedrijfsklaar maken van elektrische installatie en hierover communiceren met de klant op locatie en je draagt ook zorg voor de veiligheidsmaatregelen.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als elektromonteur en overwerken/storingsdienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb je een rijbewijs B,  eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van een afgeronde MBO Elektrotechniek opleiding of een (E)MSI. Ook bezit jij een geldig VCA-B certificaat en een NEN 3140.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een, ”niet dertien in een dozijn”, personeelsbemiddelingsbureau, actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven, instellingen en mensen een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers en het vinden van passende vacatures.  De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Wij betalen een marktconform salaris, blijven begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat de juiste persoon op de juiste plaats.

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar Herwijnen@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80/06–57 83 20 15.