Onderhoudsschilders

Regio:                                                      Gelderland en Zuid-Holland
Aantal uur:                                              40 uur (overwerk mogelijk)                                      
Vakgebied:                                              Utiliteitbouw / onderhoud                                                         
Opleidingsniveau:                                   LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?
Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar schilders voor het onderhoud bij particulieren. 
Jij bedient onze particulieren klanten en zorgt ervoor, eventueel samen met een collega’s, dat de klus zo goed en snel mogelijk wordt afgerond. De functie betreft het zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende schilderwerkzaamheden zowel binnen als buiten, bijvoorbeeld deuren, kozijnen, muren en plafonds. 
Aan het eind van de dag laat je jou werkplek netjes achter.

Je hebt meerdere jaren ervaring opgedaan als zelfstandig onderhoudsschilder. Je bent in het bezit van een rijbewijs B met eigen vervoer, een geldig VCA-B certificaat en eigen handgereedschap, werkbroek en veiligheidsschoenen. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift goed. Je bent representatief, klantvriendelijk en  hebt een dienstverlenende houding voor de juiste omgang met particulieren.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een, ”niet dertien in een dozijn”, personeelsbemiddelingsbureau, actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven, instellingen en mensen een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers en het vinden van passende vacatures.  De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling, payrolling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Wij betalen een marktconform salaris, blijven begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat de juiste persoon op de juiste plaats.

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar info@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80/06–57 83 20 15.