Allround operators en monteurs

Regio:                                                  Projecten in het buitenland (onshore)

Aantal uur:                                           50+ (dagen van 10/12 uur)  

Vakgebied:                                          Pijpleidingen / offshore industrie

Opleidingsniveau:                              LBO / VMBO / MBO

Wie zoeken wij?
Voor een relatie zoeken wij meerdere zelfstandig, ervaren en handige operators / monteurs. Je bent als operator bezig met het besturen van machines voor het aanleggen van tunnels, ondergrondse leidingen e.d. Je kunt zelfstandig kleine reparaties uitvoeren met betrekking tot pneumatische, hydraulische of elektrische installaties. Tevens kun je gericht storingen herkennen en kleine storingen zelfstandig oplossen. Mocht het een grote reparatie of storing betreffen, dan ben jij instaat om de juiste monteurs aan te wijzen (bij derden) om dit zo snel mogelijk op te lossen. Je bent bekend met deze branche en werkzaamheden en je wilt graag voor een langere tijd inzetten. 

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als operator/monteur en vindt het maken van lange dagen een uitdaging. Meerdere weken van huis weg zijn vind jij geen probleem en je kunt jezelf goed staande houden in deze branche. Na deze periode ben je 2 weken thuis voordat je weer terug gaat naar de locatie in het buitenland. 

Je hebt een geldig VCA-B certificaat, denkt in oplossingen en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je hoeft niet in het bezit te zijn van geldige offshore papieren en kost en inwoning op locatie worden verzorgd. Je beheers de Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een, ”niet dertien in een dozijn”, personeelsbemiddelingsbureau, actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven, instellingen en mensen een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers en het vinden van passende vacatures.  De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Wij betalen een marktconform salaris, blijven begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat de juiste persoon op de juiste plaats.

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar Herwijnen@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80/06–57 83 20 15.