Servicemonteurs E en/of W

Regio:                                                    Zuid–Holland en Gelderland

Aantal uur:                                            40 uur (ook storingsdienst)                                      

Vakgebied:                                            Utiliteit / Installatietechniek                                                                

Opleidingsniveau:                                 VMBO         

Wie zoeken wij?
Voor een goede relatie zoeken wij meerdere (hulp of hoofd) servicemonteurs E en/of W. 
De werkzaamheden bestaan uit: het effectief en zelfstandig opsporen van storingsoorzaken en het verhelpen van alle voorkomende storingen aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties en hierover adequaat te communiceren aan de klanten. Tevens het effectief en zelfstandig verrichten van servicewerkzaamheden aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties.

Controleren van de staat van het onderhoud en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en inspecties aan werktuigbouwkundige en/of elektrotechnische installaties behoren ook tot de werkzaamheden. Tot slot het draaien van storingsdiensten zowel ’s avonds als in het weekend en tijdens vakantieperiodes.

Je bent in het bezit van vmbo werk- en denkniveau en hebt minimaal 3 jaar ervaring als servicemonteur opgedaan. Je hebt een geldig VCA-B certificaat, een rijbewijs met eigen vervoer en een verzorgde uitstraling. Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een, ”niet dertien in een dozijn”, personeelsbemiddelingsbureau, actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven, instellingen en mensen een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers en het vinden van passende vacatures.  De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Wij betalen een marktconform salaris, blijven begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat de juiste persoon op de juiste plaats.

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel? 
Mail dan snel je CV naar Herwijnen@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80/06–57 83 20 15.