Werkvoorbereiders en tekenaars

Regio:                                                Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:                                         40 uur  

Vakgebied:                                        Containerbouw/ constructiebouw

Opleidingsniveau:                            MBO+/HBO

Wie zoeken wij?
Als tekenaar/werkvoorbereider ben je o.a. verantwoordelijk voor het maken van detail- en constructietekeningen. Te denken valt aan: samenstellingstekeningen, detailtekeningen, revisietekeningen en schema’s. Dit alles met oog voor kwaliteit. Verder ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling en documentatie. Daarnaast ondersteun je de technisch projectleider door contacten te onderhouden met diverse interne- en externe partijen. Tevens verzorg je tekenwerk vanaf de eerste schets tot aan de as built tekeningen, na aflevering aan de klant.

Jij hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting WTB of vergelijkbare ervaring. Je beschikt over ruime ervaring met 2D en 3D tekenpakketten zoals SolidWorks, Inventor, Tekla of CAD en ben je bekend met materialen en producten binnen de metaalbranche. Uiteraard kun jij zelfstandig, doelgericht en efficiënt werken. Je houdt van afwisseling en bent flexibel ingesteld en je vindt het leuk om een eigen netwerk te onderhouden en te bedienen. Oftewel jij bent instaat om een concept van papier uit te werken naar een concrete situatie.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider / tekenaar en je bent flexibel ingesteld. Bij voorkeur heb jij een geldig rijbewijs B, eigen vervoer en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Wie zijn wij en wat bieden wij jou?
FlexDeployment is een, ”niet dertien in een dozijn”, personeelsbemiddelingsbureau, actief in diverse sectoren. Vanuit onze vestiging in het midden van het land, zijn wij voor bedrijven, instellingen en mensen een betrouwbare en flexibele partner voor het werven en selecteren van medewerkers en het vinden van passende vacatures.  De diensten van FlexDeployment bestaan uit het werven en selecteren van (tijdelijk) personeel, uitzenden, detacheren, zzp-bemiddeling en consultancy & interim opdrachten. 

Wij bieden zowel tijdelijke als vaste banen aan op uitvoerend en kaderniveau. Wij betalen een marktconform salaris, blijven begeleiding geven en bieden goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons gaat de juiste persoon op de juiste plaats.

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar Herwijnen@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80/06–57 83 20 15.