Sammensteller / Constructiebankwerker

Regio:                                                Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant

Aantal uur:                                         40 uur  (ook ploegendiensten/overwerk mogelijk)

Vakgebied:                                        Containerbouw/scheepsbouw/jachtenbouw/constructiebouw

Opleidingsniveau:                            LBO / VMBO

   

  

Wie zoeken wij?
Als ervaren en zelfstandige constructiebankwerker voer je werkzaamheden uit ten behoeve van de onderhoud of revisie van werktuigen, scheepsdieselmotoren en constructies aan boord van schepen of in het droogdok. Dit kan ook aan onderdelen van constructies zijn. 

Aan de hand van constructie- en/of scheepstekening voer je de werkzaamheden geheel zelfstandig uit. Assemblagewerkzaamheden zoals: (de) monteren, uitlijnen, uitmeten, richten, controleren en inbedrijfstellen. Tevens kun je lassen, boren, slijpen, branden, ponsen en snijden, en kan het voorkomen dat je diverse machines moet in – en afstellen.

Je hebt al meerdere jaren ervaring opgedaan als (constructie)bankwerker en overwerken/ploegendienst vind je niet erg. Bij voorkeur heb je een geldig VCA-B of Vol certificaat, rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens heb je kennis van pneumatiek, werktuigbouwkunde en kan je een las leggen.

Als constructiewerker/bouwer/ijzerwerker voer je zelfstandig werkzaamheden uit op gebied van samenstellen van verschillende soorten constructies vanaf tekening. Je voert montagewerkzaamheden uit zoals las- en snijwerkzaamheden, slijpen, boren, branden en ponsen. Je doet dit volgens de opgestelde procedures en richtlijnen. Je werkt onder de leiding van de werkplaatschef of voorman.

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als constructiewerker en bent bereidt tot overwerken als dit nodig is. Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding, bij voorkeur heb je een  rijbewijs B met eigen vervoer en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt ervaring met dun plaatmateriaal, maar ook met zware constructies. Je bent in het bezit van de benodigde pbm's.

    

   

Contact opnemen met ons?
Durf jij deze uitdaging aan, ben jij de persoon die wij zoeken en herken jij jezelf in het profiel?
Mail dan snel je CV naar Herwijnen@FlexDeployment.nl of bel naar 085–040 86 80.